Jammer, maar geen drama

Jammer, maar geen drama

Jammer, maar geen drama vertelt de tragikomische belevenissen van de licht lichamelijk beperkte schrijver, muzikant en creatief duizendpoot R. Openhartig, schaamteloos rauw, grappig, ontroerend en soms ronduit hilarisch. Over de grote en kleine ergernissen en frustraties in het leven. Over omvallende contrabassen, angst voor (te) grote spinnen, dingen die niet werken en mensen die niet meewerken. En last but not least, het dealen met de gevolgen van een lang geleden verkregen beroerte. Ondanks dat hij ondertussen een zekere leeftijd heeft bereikt en de nodige kwalen en kwaaltjes heeft, wil hij er niets van weten om het rustiger aan te doen en
komt hij tot het besef dat de meeste ingewikkelde en gênante situaties, waar hij in terechtkomt, weliswaar jammer, maar zeker geen drama zijn!
Bestellen
Drummen met één hand

Drummen met één hand

Leven na een beroerte

Drummen met één hand. Leven na een beroerte, vertelt het verhaal van de auteur, tevens drummer, hoe hij na het krijgen van een beroerte zijn leven weer op de rit probeert te krijgen. Dit gebeurt letterlijk met vallen en opstaan. De auteur slaagt erin door zijn relativeringsvermogen, positieve inslag, humor en zelfspot de lezer mee te nemen in zijn zoektocht naar een andere invulling van zijn leven. Drummen met één hand is daarmee vooral een voorbeeld hoe om te gaan met verdriet en verlies en dat weten om te zetten in je eigen voordeel.

Bestellen